AquaCross i Tinglev Svømmehal

Anderledes tilbud i Tinglev Svømmehal! AquaCross er for dig, der vil have det sjovt, få pulsen op i vand og træne hele kroppen

Indhold

     

    AquaCross

    AquaCross er til dig der ønsker at træne hele kroppen med højt humør og høj puls. Træningen foregår som en cirkeltræning med forskellige elementer både på land og i vand. Indholdet og redskaberne varierer fra gang til gang, men du er sikret sved på panden og smil på læben!

    Øvelser tilpasses holdets deltagere - ALLE kan være med! Unge som gamle. Holdet består af ca. 30 minutter instrueret træning og ca. 15 minutter til fri træning/svømning. Vi bruger hele bassinet.


    Se videoen her og find ud af, hvad AquaCross handler om

    Tilmeld dig nu 

    I Tinglev Svømmehal tilbyder vi ét AquaCross-hold:

    Pris: 400 kroner for 10 gange.
    Holdstart: Nuværende hold er i fuld gang og slutter i uge 12. Nyt hold starter i uge 14 og slutter i uge 23 (tilmelding åbner d. 6. marts kl. 10.00)

    Om instruktøren

    Det er Maja der er instruktør på AquaCross i Tinglev Svømmehal. Hun har en idrætsuddannelse og en meget bred interesse for sport både på land og i vand. 

    Maja elsker at prøve nye ting af - og glæder sig over når nye tiltag kan blive til vedvarende tilbud i Aktiv Aabenraa eller i foreningsregi. Vi ses i Tinglev Svømmehal.

    Kontakt

    Har du spørgsmål, brug for hjælp til tilmelding eller andet vedrørende holdtilbudene i Tinglev Svømmehal, er du velkommen til at kontakte:

    Maja Lykke Schmidt
    Tlf.: +45 21 13 46 66
    Mail: malsc@aabenraa.dk 

    Sidst opdateret: 13. marts 2024