Tilmeld nyhedsbrev

Abonner på nyhedsbreve fra Aktiv Aabenraa.

{{aaNewsletterCtrl.error}}

{{aaNewsletterCtrl.success}}

Aktivt Arkiv

I vores arkiv kan I finde information om nye tiltag i Aktiv Aabenraa samt læse mere om de gode historier fra vores kommunale haller og svømmehaller.

Havkajak for store og små

Varnæs-Bovrup Idrætsforening var søndag den 17. marts med til at arrangere Åben Hal i Tinglev Svømmehal. 35 børn og voksne mødte op for at prøve kræfter med havkajak. Se flere billeder fra dagen på VBIF Havkajaks Facebookside eller læs mere om klubben her.

Åben Hal i vinterferien
JydskeVestkysten var den første lørdag i vinterferien forbi til Åben Hal i Rødekro Hallen. Et arrangement i samarbejde med Tinglev Modelbilklub Ti-Mo og Rødekro Skytteforening. Hele 60 personer var samlet i hallen.
Læs artiklen og se de fine billeder fra dagen her

Velkommen til Aabenraa Kommune
Se videoen og gå på opdagelse i de mange spændende muligheder, der findes i Aabenraa Kommune.

Store og små til håndbold i Rødekro
Rødekro-Aabenraa Håndbold var med Håndboldens dag den 5. januar en del af Åben Hal programmet.
Det var første gang Håndboldens dag løb af stablen - og det var med stor succes. Børn og voksne, begyndere og øvede deltog i løbet af dagen og arrangementet sluttede af med "Handball in the Dark".
Se flere billeder her.

Nye tiltag i svømmehallerne
Aktiv Aabenraa har en række bud på nye aktiviteter i de tre kommunale svømmehaller. Men det skal ske i samråd med brugerne, så Aktiv Aabenraa inviterer til INSPIRATIONSAFTEN den 08.11.18 i Tinglev, hvor man kan komme med inputs til udviklingen af Aabenraa Kommunes Svømmehaller.


Se mere og læs artiklen "Unge vil gerne have familien med i svømmehallen" fra JydskeVestkysten den 06.11.18.

Åben hal uge 42 
Aabenraa Ugeavis har skrevet om opstarten af Åben Hal i uge 42. Du kan se artiklen på side 62 lige her.

Ældre vil have mere sved på panden
Se artiklen fra Morgenavisen Jyllands-Posten lige her.

Er du også interesseret i sved på panden og socialt fællesskab, så hold øje med Aktiv Aabenraa og se hvad der allerede nu rør sig i hallerne via vores hjemmeside og bookingsystem. 

I efteråret 2018 er der bl.a. oprettet ikke færre end 5 floorballhold i kommunen for seniorer efter vores samarbejde med Bevæg Dig For Livet.

Studietur
Den 21. september var halinspektører, bestyrelser, foreninger og Kultur- og Fritidsudvalg inviteret på studietur.

Grænsehallerne, Løjt Lands Idrætsanlæg og Fladhøj Idrætscenter blev besøgt, og der blev lystigt fortalt om nye projekter og tiltag i og omkring hallerne. 

Der blev erfaringsudvekslet på kryds og tværs og dagen sluttede af med en smagsprøve på Åben Hal, hvor der var kamp til stregen i både tennis, tæppecurling og floorball.

 

Motorikbanen Fladhøj
Udviklingskonsulent Carl Erik Callesen fortæller i nedenstående video om hvordan Motorikuniverset så "dagens lys" og om hvordan vi i Aktiv Aabenraa sætter fokus på opdeling af haller.

Sidst opdateret 18.03.2019

Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

Fandt du siden nyttig?

Aktiv Aabenraa - grund til bevægelse Skovbrynet 10 6230 Rødekro tlf: 7376 8910