Tilmeld nyhedsbrev

Abonner på nyhedsbreve fra Aktiv Aabenraa.

{{aaNewsletterCtrl.error}}

{{aaNewsletterCtrl.success}}

Aktivt Arkiv

I vores arkiv kan I finde information om nye tiltag i Aktiv Aabenraa samt læse mere om de gode historier fra vores kommunale haller og svømmehaller.

  NY SVØMMEKLUB UNDER TINGLEV IF

  Der er godt nyt til vandhunde i Tinglev, for snart er der børnehold i svømmehallen igen! Tinglev IF opretter en svømmeafdeling, instruktørerne er fundet, tilmeldingen er åben - men der mangler stadig to udvalgsmedlemmer til bestyrelsen. Mød op til velkomstmødet onsdag d. 25.09 kl. 16:30 og få en gratis tur i svømmehallen. Du kan læse mere i JyskeVestkysten og Tinglev Ugeblad, som har skrevet om det nye tiltag.

  Gå direkte til tilmelding her.

  KÆRE FORENING


  Aktiv Aabenraa ønsker at fremme folkesundheden i hele kommunen. Derfor arrangerer vi igen Åben Hal og I kan være med.

  Se folderen til foreninger og læs om konceptet LIGE HER


  Følg med på Facebook og her på hjemmesiden, hvor programmet for efteråret løbende offentliggøres.

  TRYDAY UNDER ÅBEN HIMMEL

  Aktiv Aabenraa, DGI Sønderjylland og VBIF Havkajak arrangerer gratis træning under Åben Himmel, hvor du kan prøve både SUP-boards og havkajak. Mød op for at teste din smidighed og balance. Vi garanterer en sjov aften, hvor alle niveauer kan deltage (+15 år).

  Se program og tilmeld dig her: 

  Tilmeld dig her:
  13. juni kl. 18-20: www.dgi.dk/201913511000 
  27. juni kl. 18-20: www.dgi.dk/201913511001
  23. juli kl. 18-20: www.dgi.dk/201913511002

   

  Seniortilbud i Agoraen

  Fra fredag den 26. april fortsætter Idræt om dagen i Agoraen efter at være blevet kickstartet af Aktiv Aabenraa og Bevæg dig for livet senior.
  Aabenraa Firma og Senioridræt overtager holdet som byder på forskellige aktiviteter for dig på 60+ som fx. badminton, pickleball, gåfodbold og hockey.
  Arrangementet vil være gratis i april og maj 2019 mod et aktivitetsgebyr på 20 kroner for hele perioden.

  Mød op til en hyggelig fredag formiddag fra 09-10:30. Der sluttes af med en fælles kop kaffe og social samvær. Alle kan være med og alle er velkommen.

  Hverdagens helte fra Høje Kolstrup.

  Mai Ly og Dilan fik en torsdag aften i april en overraskelse, da de på vej hjem fra hallen opdagede en skraldespand stå i flammer op ad hallens facade.
  Hurtigt tog pigerne affære, og med hjælp fra den nærtliggende vandfontæne fik de bremset ilden indtil brandvæsenet kom frem.
  Pigerne fortjener en stor tak for deres seje indsats og Aktiv Aabenraa er taknemlige for at både pigerne og Agoraen er i god behold.

  Fra Åben Hal til Åben Himmel 

  I alt 32 arrangementer med 16 foreninger og over 500 deltagere er siden uge 42 blevet afholdt i de kommunale idrætsfaciliteter!
  I foråret/sommeren 2019 kalder vi konceptet Åben Himmel med udendørsaktiviteter for hele familien. Ønsker din forening at være med?

  Læs mere her

  Havkajak for store og små

  Varnæs-Bovrup Idrætsforening var søndag den 17. marts med til at arrangere Åben Hal i Tinglev Svømmehal. 35 børn og voksne mødte op for at prøve kræfter med havkajak. Se flere billeder fra dagen på VBIF Havkajaks Facebookside eller læs mere om klubben her.

  Åben Hal i vinterferien
  JydskeVestkysten var den første lørdag i vinterferien forbi til Åben Hal i Rødekro Hallen. Et arrangement i samarbejde med Tinglev Modelbilklub Ti-Mo og Rødekro Skytteforening. Hele 60 personer var samlet i hallen.
  Læs artiklen og se de fine billeder fra dagen her

  Velkommen til Aabenraa Kommune
  Se videoen og gå på opdagelse i de mange spændende muligheder, der findes i Aabenraa Kommune.

  Store og små til håndbold i Rødekro
  Rødekro-Aabenraa Håndbold var med Håndboldens dag den 5. januar en del af Åben Hal programmet.
  Det var første gang Håndboldens dag løb af stablen - og det var med stor succes. Børn og voksne, begyndere og øvede deltog i løbet af dagen og arrangementet sluttede af med "Handball in the Dark".
  Se flere billeder her.

  Nye tiltag i svømmehallerne
  Aktiv Aabenraa har en række bud på nye aktiviteter i de tre kommunale svømmehaller. Men det skal ske i samråd med brugerne, så Aktiv Aabenraa inviterer til INSPIRATIONSAFTEN den 08.11.18 i Tinglev, hvor man kan komme med inputs til udviklingen af Aabenraa Kommunes Svømmehaller.


  Se mere og læs artiklen "Unge vil gerne have familien med i svømmehallen" fra JydskeVestkysten den 06.11.18.

  Åben hal uge 42 
  Aabenraa Ugeavis har skrevet om opstarten af Åben Hal i uge 42. Du kan se artiklen på side 62 lige her.

  Ældre vil have mere sved på panden
  Se artiklen fra Morgenavisen Jyllands-Posten lige her.

  Er du også interesseret i sved på panden og socialt fællesskab, så hold øje med Aktiv Aabenraa og se hvad der allerede nu rør sig i hallerne via vores hjemmeside og bookingsystem. 

  I efteråret 2018 er der bl.a. oprettet ikke færre end 5 floorballhold i kommunen for seniorer efter vores samarbejde med Bevæg Dig For Livet.

  Studietur
  Den 21. september var halinspektører, bestyrelser, foreninger og Kultur- og Fritidsudvalg inviteret på studietur.

  Grænsehallerne, Løjt Lands Idrætsanlæg og Fladhøj Idrætscenter blev besøgt, og der blev lystigt fortalt om nye projekter og tiltag i og omkring hallerne. 

  Der blev erfaringsudvekslet på kryds og tværs og dagen sluttede af med en smagsprøve på Åben Hal, hvor der var kamp til stregen i både tennis, tæppecurling og floorball.

   

  Motorikbanen Fladhøj
  Udviklingskonsulent Carl Erik Callesen fortæller i nedenstående video om hvordan Motorikuniverset så "dagens lys" og om hvordan vi i Aktiv Aabenraa sætter fokus på opdeling af haller.

  Sidst opdateret 20.09.2019

  Del denne side med verden eller bare en ven på Facebook, Twitter, Google+, LinkedIn eller mail.

  Fandt du siden nyttig?

  Aktiv Aabenraa - grund til bevægelse Skovbrynet 10 6230 Rødekro tlf: 7376 8910 cvr.nr.: 29189854 - ean.nr.: 5798005102076